Αναζήτηση στο site


Επαφή

PLUMBING IN AMORGO
Όρμος Αιγιάλης , Αμοργός
Τ.Κ. 84008

Τηλέφωνο:22850-73152
Φάξ: 22850-73122
Κινητό: 6972321501

E-mail: d.rappas@gmail.com

Νέα

Νέα ενότητα: Τα έργα μας

2015-10-15 10:29
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη μίας νέας ενότητας που μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό δείγμα της εργασίας μας και μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ τα έργα μας

Ερωτήσεις και Προτάσεις

2015-10-01 11:38
Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό...

Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

2015-10-01 11:37
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας ιστοσελίδας μας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα τελευταία δελτία ειδήσεων και τις υπηρεσίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τα πιο πρόσφατα και προσεχή γεγονότα τα οποία μας αφορούν. Φροντίστε να ελέγχετε...

Τα έργα μας

Εγκατάσταση ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας και χρήση χαλκοσωλήνας

Εγκατάσταση ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας και χρήση χαλκοσωλήνας
Με την εγκατάσταση ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας επιτυγχάνουμε τον απόλυτο έλεγχο της ροής του νερού στην υδραυλική μας εγκατάσταση. Τοποθετείτε γενικός διακόπτης στη παροχή του κρύου νερού και στη παροχή του ζεστού νερού. Η κάθε λήψη της εγκατάστασης έχει δικό της διακόπτη ρύθμισης της ροής του...

Εγκατάσταση ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας και χρήση σωλήνα πολυαιθυλενίου

Με την εγκατάσταση ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας επιτυγχάνουμε τον απόλυτο έλεγχο της ροής του νερού στην υδραυλική μας εγκατάσταση. Τοποθετείτε γενικός διακόπτης  στην παροχή του κρύου νερού και στην παροχή του ζεστού νερού. Η κάθε λήψη της εγκατάστασης έχει δικό της διακόπτη ρύθμισης της...

Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκοσωλήνας

Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκοσωλήνας
Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκοσωλήνας σε κλασικό σύστημα ύδρευσης. Τοποθέτηση γενικού διακόπτη στη παροχή του κρύου νερού και στη παροχή του ζεστού νερού. Τοποθέτηση ενδιάμεσων μετρητών στο κρύο και στο ζεστό καθώς και φίλτρα νερού στη κεντρική παροχή.

Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκόσωλήνα σε άλφα μπλοκ

Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκόσωλήνα σε άλφα μπλοκ
Εγκατάσταση ύδρευσης με χρήση χαλκοσωλίνας σε άλφα μπλοκ με κλασικό σύστημα ύδρευσης. Τοποθέτηση γενικού διακόπτη στη παροχή του κρύου νερού και στη παροχή του ζεστού νερου. Χάραγμα των άλφα μπλοκ και δημιουργία καναλιών ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή των άλφα μπλοκ.    

Εγκατάσταση αποχετευτικού δικτύου εντός του σκρυροδέματος

Εγκατάσταση αποχετευτικού δικτύου εντός του σκρυροδέματος
Εγκατάσταση κεντρικού αποχετευτικού δικτύου εντός του σκυροδέματος (όπου απαιτείται) προκειμένου να μην επηρεαστεί η σύνδεση της πλάκας με τα δοκάρια - κολώνες - πέδιλα. Στήριξη του δικτύου και επικάλυψη με άμμο για να αποφύγουμε μετατοπίσεις και εκπονήσεις.  

Εγκατάσταση θέρμανσης με μονοσωλήνιο σύστημα και χρήση κεντρικής στήλης

Η εγκατάσταση θέρμανσης με μονοσωλήνιο σύστημα εφαρμόζεται σε νέες κατασκευές με κύριο πλεονέκτημα του οτι μπορούμε να επιτυγχάνουμε αυτονομίες στα διαμερίσματα. Ένας τρόπος εφαρμογής του είναι με τη χρήση κεντρικής στήλης και τοποθέτηση ηλεκτροβάνας στο κάθε διαμέρισμα.

Εγκατάσταση θέρμανσης με δυσωλήνιο σύστημα

Η εγκατάσταση θέρμανσης με δυσωλήνιο σύστημα εφαρμόζεται κυρίως σε υπάρχων κτίσματα με σκοπό την μικρότερη επέμβαση στο κτίσμα.

Κατασκευή λεβητοστασίου με ανεξάρτητο καυστήρα - λέβητα

Κατασκευή λεβητοστασίου με ανεξάρτητο καυστήρα - λέβητα
Κατασκευή λεβητοστασίου με ανεξάρτητο καυστήρα λέβητα. Κυκλοφορητής inverter - δοχείο διαστολής-αυτόματος πλήρωσης-καθοδική προστασία-ηλεκτρομαγνιτική πετρελαίου-φίλτρο πετρελαίου-κολεκτέρ προσαγωγής-επιστροφής.

Κατασκευή λεβητοστασίου με αυτόνομο καυστήρα - λέβητα

Κατασκευή λεβητοστασίου με αυτόνομο καυστήρα - λέβητα.Δοχείο διαστολής-ηλεκτρομαγνιτική πετρελαίου-φίλτρο πετρελαίου-αυτόματος πλήρωσης-καπνοδόχος-δεξαμενή πετρελαίου.

Εγκατάσταση θέρμανσης με ηλεκτρικό λέβητα και αυτονομίες

Η εγκατάσταση θέρμανσης με ηλεκτρικό λέβητα χρησιμοποιείται κυρίως όταν δεν διαθέτουμε χώρο για λεβητοστάσιο - καμινάδα ή όταν σαν πηγή ενέργειας θέλουμε το ηλεκτρικό ρεύμα αντί του πετρελαίου. Μπορούμε να επιτύχουμε αυτονομίες στα διαμερίσματα.

Ενεργειακή ξυλόσομπα καλοριφέρ με φούρνο